Irodánkból is gondoskodhatunk Földünk védelméről!

Bizonyára Ön is elgondolkozott már azon, hogyan tehetné cégét és irodáját környezetkímélőbbé.

Környezetbarát irodaszer

Az irodaszer piacon számos egyenértékű és kedvező áru újrahasznosított anyagból készült terméket találunk mely kiválóan helyettesíti a hagyományos irodai eszközöket a környezetvédelem jegyében.

Előnyök

Mit nyerünk ha környezetbarát alternatívára cseréljük megszokott irodaszer termékeinket? Az ilyen jellegű tudatos változtatásoknak köszönhetően védjük az ökoszisztémát illetve megmentjük a fákat a kivágástól. Ennek köszönhetően élőlényeket mentünk és meggátoljuk a szükségtelen energia illetve vízfogyasztást. Például az újrahasznosított fénymásolópapír gyártása során kevesebb vegyszer kerül felhasználásra így kisebb a környezetszennyezés sőt ráadásul még többször is újrahasznosítható.

Az első lépés

Irodánkban lehetőség szerint használjunk környezetbarát irodaszer termékeket. Több kategóriában is találunk zöld alternatívát mint például az irodai papír, boríték, jegyzettömb vagy akár a szalagos irományfedél. Ezek mellet csomagolóanyagok illetve iratrendezők is vannak már újrahasznosított kivitelben, kedvező árakon.

Nyomtatás újragondolva

Akár a felére is csökkenthetjük fénymásolópapír felhasználásunkat ha kétoldalas nyomtatást alkalmazunk. A boltok polcain újratölthető nyomtatópatronokat és tonereket is találunk melyek kedvező áruk mellett segítik csökkenteni a műanyag és fémhulladék számának növekedését így megkímélve bolygónkat a szennyeződéstől.

Költségeinket és földünket is kíméljük azzal ha újratölthető írószereket vásárlunk mely hosszú távon egy kifizetődő befektetés. Időt, energiát és felesleges üzemanyagot is spórolhatunk ha irodaszereinket cégünkhöz illetve lakásunkhoz közeli beszállítótól szerezzük be. Néhány kattintással több 10.000 termék közül válogathatunk egy irodaszer webáruház kínálatából. Keressük az újrahasznosított anyagból készült környezetbarát irodaszer eszközöket melyek sok esetben még kedvezőbb áron szerepelnek hétköznapi társaiknál.